Την Κυριακή 2/4 το Rally Sprint Λιβαδειάς 2023

Ο αγώνας θα γίνει στην γνωστή, παλιά, ακροπολική ειδική διαδρομή (πέρσι στο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις) – Η Γραμματεία στο χωριό Τσουκαλάδες (πνευματικό κέντρο)!

Μετά από την συναρπαστική αρχή στην χρονιά με το “Ράλι Βοιωτίας”, στις ειδικές διαδρομές “Δαφνούλα” και “Σκούρτα”, η δράση στους χωμάτινους αγώνες συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή, 2 Απριλίου, λίγο βορειότερα, στη φιλόξενη περιοχή της Λιβαδειάς, με το “Ράλι Σπριντ Λιβαδειάς” (Rally Sprint Λιβαδειάς).

Ο αγώνας προσμετρά για το Κύπελλο Χώματος και το Κύπελλο Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων.

Ο “αγωνιστικός στίβος” για τα πληρώματα που θα συμμετέχουν είναι η γνωστή από το περσινό, Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, ειδική διαδρομή (εκκίνηση στα “Καραμπατσαίικα, τερματισμός στο τούνελ, παράλληλη σχεδόν με την εθνική οδό Λιβαδειάς-Αμφισσας), εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οδηγικά, τεχνική και σε τέλεια κατάσταση από πλευράς οδοστρώματος.

Νέο στοιχείο της διαδρομής είναι τα 300 μέτρα ασφάλτου πριν από τον τερματισμό που θα… προβληματίσουν τα ήδη ταλαιπωρημένα χωμάτινα ελαστικά.

Ο αγώνας μπορεί να γίνει και μια δοκιμή για όσους συμμετάσχουν στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2023.

Η προσπάθεια των πληρωμάτων θα ολοκληρωθεί με τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή.

Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στο Πνευματικό κέντρο του όμορφου χωριού Τσουκαλάδες.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην έξοδο του χωριού Τσουκαλάδες προς την ε.ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στις 09.30′, της Κυριακής, 2/4!

Οι συμμετοχές άνοιξαν την Παρασκευή, 17/3 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr)

Η λήξη των αναγνωρίσεων θα γίνει το Σάββατο, 1/4, με την δύση του ηλίου.

Το Road Book του αγώνα είναι δημοσιευμένο σε ηλεκτρονική μορφή στην ομάδα Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. στο Facebook.

Ο τεχνικός ελεγχος θα διεξαχθεί σε δύο τοποθεσίες.

Για τα πληρώματα του Νομού Αττικής, θα γίνει υποχρεωτικά την Παρασκευή, 31/3, στο MrKTEO στη συμβολή των οδών Μοσχονησίων και Πειραιώς στην περιοχή του Μοσχάτου.

Ωρα έναρξης 19:00′.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πληρωμάτων και αποσυμφόρηση του χώρου, θα δημοσιευθεί ωράριο προσέλευσης ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής του κάθε αυτοκινήτου.

Για τα πληρώματα εκτός Νομού Αττικής υπάρχει η δυνατότητα ο Τεχνικός Έλεγχος να πραγματοποιηθεί στο χωριό Τσουκαλάδες στο χώρο της γραμματείας του αγώνα, νωρίς το πρωί της Κυριακής, 2/4, πριν από την εκκίνηση του αγώνα.

Την προσεχή εβδομάδα θα γίνουν και οι τελευταίες παρεμβάσεις στην διαδρομή με σκοπό την βελτίωση της.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.assoaamotorsport.blogspot.com,

email: assoaa@ymail.com

Τηλέφωνο: 6979220820, 6936870035

Σχετικά